El Bisbe Javier Salinas presidí la celebració de la Missa Crismal que va tenir lloc el Dimecres Sant a la Seu de Mallorca. Es tracta d’un dels aplecs diocesans més nombrosos, en el qual participen molts preveres mallorquins, seglars i religiosos i religioses.

A la seva homilia, Mons. Javier Salinas va comentar com l’Evangeli ens recorda “el cor mateix del nostre ésser i missió. Perquè Déu ens fa partíceps de la unció de l’Esperit Sant que ha constituït Jesucrist Messies i Senyor. I així ser en el món testimonis de la seva obra redemptora. Unció que significa presència de la força santificadora de l’Esperit, per la qual el Senyor ens converteix en servidors i enviats seus. És a dir, en sacerdots, profetes i reis”. És des d’aquesta realitat des d’on es comprèn la missió pròpia de tot cristià: “Ser enviat per anunciar als pobres que el Regne de Déu és a prop”.

La Missa Crismal és una celebració significativa que marca tradicionalment l’inici de les celebracions del Tridu Pasqual. En ella es consagra el Sant Crisma i es beneeixen els olis dels catecúmens i dels malalts que seran emprats durant l’any a les parròquies de Mallorca.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=150_PREVERES_PARTICIPEN_EN_LA_MISSA_CRISMAL_A_LA_SEU&&noticia_id=8839

Por Prensa