La Capella del Seminari Major restarà oberta 24 hores ininterrompudament del divendres 24 a les 18 h fins dissabte 25 a les 18 h per celebrar les “24 hores per al Senyor”, iniciativa proposada pel Papa Francesc a totes les diòcesis del món.

El Papa Francesc, a la Bul·la Misericordiae Vultus, convida a viure la iniciativa de “24 hores per al Senyor”. Aquesta iniciativa consisteix en 24 hores d’adoració contínua i la possibilitat de la confessió. I ha demanat que se celebri durant el divendres i dissabte anteriors al quart diumenge de Quaresma, és a dir, els dies 24 i 25 de març.

Ja és el segon any que el Seminari i la Delegació de Pastoral Vocacional acullen aquesta iniciativa al Seminari Major (Pl. Sant Jeroni, 1 de Palma). A cada una de les 24 hores hi haurà una delegació, moviment o grup que ajudarà a la pregària. I durant tot el temps hi haurà capellans disponibles per poder rebre el sagrament del perdó.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=24_HORES_D’ORACIÓ_ININTERROMPUDA_AL_SEMINARI_MAJOR&&noticia_id=9836

Por Prensa