Noticia de la Diócesis de Mallorca

ANTONI MOYÀ, NOU DIRECTOR DE LA FUNDACIÓ SOCIAL LA SAPIÈNCIA

Gestión parroquial online

Antoni Moyà és el nou director gerent de la Fundació Social la Sapiència. Vinculat a la institució des de fa més de 20 anys, substituirà Roberto Carreras en la direcció de l’entitat dirigida a l’assistència i inclusió social, promoció i atenció a persones amb manca de recursos en situación o risc d’exclusió social.

La Fundació Social La Sapiència té els seus orígens a la dècada dels 70 amb l’Acolliment La Sapiència (1976) destinat a l’acollida i informació laboral i promoció social de persones sense recursos afectades per la crisi de l’any 1975. En aquell moment persones vinculades a l’Església de Mallorca varen assumir el compromís d’atendre les necessitats bàsiques dels més desfavorits no cobertes per les Administracions Públiques.
Actualment, la Fundació Social La Sapiència, com a Església de Mallorca gestiona serveis de titularitat pública, Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) del Consell de Mallorca, i mitjançant un contracte de serveis desenvolupa diversos programes d’acollida i promoció social a Mallorca, per això disposa d’un equip multidisciplinar de treball i de dos centres d’acollida a Palma, Casa de Família i Mar Sis. També disposa d’un programa d’inserció laboral, els Grups d’Inserció, mitjançant el qual promou la inserció sociolaboral de persones que han perdut o mai no han tingut uns hàbits laborals bàsics.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ANTONI_MOYÀ,_NOU_DIRECTOR_DE_LA_FUNDACIÓ_SOCIAL_LA_SAPIÈNCIA&&noticia_id=9759