Ahir vespre, Càritas Mallorca, juntament amb sis guardonats més, va rebre un dels Premis del Diario de Mallorca a la gala celebrada al Palau de Congressos de Palma. Un homenatge a l’esforç, l’acció solidària, la investigació, el talent i l’afany emprenedor a set entitats i persones que han contribuït des de diferents àmbits a la societat mallorquina.

Juntament amb Càritas Diocesana de Mallorca, els guardonats foren la campiona d’Europa de basquet, Alba Torrens,; l’empresari Antoni Fontanet; la dissenyadora de moda Cortana; el música Antoni Parera Fons, la plataforma 3 Salut Mental i la científica Alicia Sintes.

L’encarregada de recollir el guardó en representació de tots els agents de Càritas Mallorca que fan possible la tasca solidària de l’entitat (voluntariat, treballadors, responsables parroquials, socis, donants, col·laboradors…) fou Margalida M. Riutort, directora de Càritas. A més, tingué la responsabilitat de fer l’agraïment de part de tots els guardonats, afirmant que, “en un món globalitzat, on l’economia ocupa un lloc tan decisiu, on el ritme de la vida sembla que passa com si res, hi ha persones i entitats que segueixen aportant el seu petit gra d’arena per oferir alternatives per un altre món possible, propostes novedoses i arriscades, canvis d’actituds que ajuden a transformar, possibilitant una societat més inclusiva, més equitativa, més oberta i justa, on totes les persones siguin respectades, i on hi tenguin l’oportunitat de créixer i desenvolupar-se com a tals”.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA,_GUARDONADA_ALS_PREMIS_DIARIO_DE_MALLORCA_2017_PER_LA_SEVA_TRAJECTÒRIA_ACOMPANYANT_A_LES_PERSONES&&noticia_id=10190

Por Prensa