L’Assemblea de Mans Unides, reunida el passat dies 21 i 22 de maig a Madrid, va elegir, en primera votació a Clara Pardo Gil com a presidenta de l’organització per als propers tres anys. Clara Pardo, llicenciada en Dret i Ciències Econòmiques per la
Universitat de Comillas, ha desenvolupat càrrecs executius tant a l’empresa privada com al sector bancari. Està casada i és mare de dos fills.

La nova presidenta nacional de Mans Unides va començar a treballar a l’organització com a voluntària l’any 2000, treballant a l’àrea de Projectes, primer al departament d’Àfrica i després al d’Asia, on exercí el càrrec de coordinadora.

Tot conegut el resultat de la votació, la nova presidenta es dirigí a l’Assemblea per manifestar ‘l’orgull i l’agraïment per tenir la sort de poder contribuir a millorar la vida de moltes persones’. ‘Per a mi es un orgull ocupar aquest lloc, que crec un més dins l’organització, perquè a Mans Unides tothom dins cada tasca que exerceix, és imprescindible’, va assegurar.

Clara Pardo, que substitueix en el càrrec a Soledad Suárez, será ratificada en el seu nomenament per la Conferència Episcopal Espanyola.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CLARA_PARDO_GIL,_ELEGIDA_NOVA_PRESIDENTA_NACIONAL_DE_MANS_UNIDES&&noticia_id=9031

Por Prensa