Un any més l’Esplai de Lloseta se n’ha anat de campament. Nins, nines, monitors, monitores i cuineres han compartit una setmana de jocs, cants, sortides a la platja, tallers i vetlades dins d’una proposta educativa en el temps lliure que vol acostar l’experiència cristiana d’un poble de 2.000 anys història als més petits de Lloseta. Un dels moments més importants durant tota la setmana ha estat el “moment de paraula” en què algun monitor ofereix un testimoni personal de fe, a partir d’algun fragment de l’Evangeli. Enguany el lema escollit per al campament, que ha marcat totes les reflexions i jocs, ha estat “Wanted, un amic que ho fa tot nou”. El Casal de la Colònia de Sant Jordi es va traslladar als temps del “lejano Oeste” i es va convidar als nins i nines a cercar la companyia de Jesús, com a l’amic més vertader que ens acompanya a cadascun de nosaltres en totes les circumstàncies de la vida i cerca sempre el nostre bé.
El campament va començar el dilluns 15 d’agost i va acabar el diumenge dia 21 amb l’Eucaristia dominical a l’església de la Colònia de Sant Jordi, en la qual es va donar gràcies pel camí fet durant els dies del campament. Al finalitzar la celebració, un jove monitor, en nom de tots, va convidar als infants a estar atents i donar el seu “sí” per continuar en aquest camí d’amistat en la fe que han iniciat a la Colònia de Sant Jordi. I va encoratjar als nins a seguir pregant, com ho han fet al campament, per aprofundir en el seu coneixement de Jesús, aquell amic que ho fa tot nou.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_INFANTS_DE_L’ESPLAI_DE_LLOSETA_GAUDEIXEN_D’UNA_SETMANA_DE_CAMPAMENT_A_LA_COLÒNIA_DE_SANT_JORDI&&noticia_id=9223

Por Prensa