Son Espases va rebre en dies passats una agradable visita: El grup musical Hakuna group va amenitzar el matí als més petits. Aquest cor format per més de 20 joves es va formar després de viure una experiència de fe a la JMJ de Rio, i varen decidir formar un grup de música cristiana. Arribats des de diferents parts de tot Espanya, tenen la seva seu a Madrid, a la parròquia de San Josemaría Escrivá. Des de 2014 componen les seves pròpies cançons i al llarg i ample de tot el territori nacional realitzen concerts on envíen un missatge amb energía i fe.

Aprofitant la seva estada a l’illa, van realizar una visita a Son Espases per acompanyar els més joves hospitalitzats. Unes visites que entren dins del seu carisma: donar un missatge d’esperança i compartir el seu temps amb els qui més ho necessiten. Aquest grup d’universitaris han llançat fa poc el seu primer disc, amb ganes d’aportar valors al món a través del que millor saben fer, un cant d’esperança.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=HAKUNA_GROUP,_UN_CANT_A_L’ESPERANÇA&&noticia_id=9331

Por Prensa