La Processó del Camí de la Creu és un dels moments més sentits de la Setmana Santa d’Inca. Aquest Viacrucis s’ha tornat a celebrar el Dimarts Sant en el clima de silenci que el caracteritza, només romput pel so dels tambors. La Processó ha començat a les nou del vespre a l’Església de Santa Maria la Major on s’hi ha fet la primera estació, “Jesús és condemnat a mort”. Des d’allà s’ha iniciat un recorregut pels carrers d’Inca passant per totes les esglésies, on es van llegint i meditant les diferents estacions. Enguany s’hi ha afegit una estació més, al davant de la Residència Miquel Mir.
El sacerdot Francesc Vicens, rector de les parròquies de Pollença i el Moll, ha estat l’encarregat enguany de conduir la meditació. A cada estació s’ha llegit el fragment de l’Evangeli que li correspon, s’hi ha fet una breu reflexió i una oració. A més de les nou confraries d’Inca en aquest Viacrucis hi ha participat a prop d’un miler de fidels i tot l’equip de preveres i diaca de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu. La processó va acabar passada la mitjanit a la mateixa església des d’on havia partit, Santa Maria la Major, amb la darrera estació “Jesús ressuscita”, un preludi del que se celebrarà el Diumenge de Pasqua.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=QUASI_MIL_PERSONES_PARTICIPEN_EN_EL_VIACRUCIS_D’INCA_EN_UN_CLIMA_DE_SILENCI_I_PREGÀRIA&&noticia_id=8835

Por Prensa