Amb el títol de «Benaurats», es va desenvolupar el dissabte dia 28 de gener la quarta trobada del projecte «Tres Tendes» en l’obra educativa de La Salle de Manacor. Entorn de 30 educadors de les quatre escoles de La Salle a Mallorca (Inca, Manacor, Palma i Pont d’Inca, amb la comunitat de Montserrat), hi varen participar animats pels Germans Javier Gil i Paco Chiva.

Després d’uns moments d’interiorització amb una senzilla visualització, es va passar a desgranar el contingut de cadascuna de les benaurances, segons l’Evangeli de Sant Mateu. Posteriorment es va plasmar gràficament en uns plafons el contingut actualitzat de les mateixes, segons interpretació de cada un dels participants. L’ambient de silenci, d’interiorització, seriositat i bona feina va regnar en l’hora de silenci personal que va seguir a la projecció de les benaurances.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=“BENAURATS”,_TÍTOL_DE_LA_TROBADA_DEL_PROJECTE_“TRES_TENDES”&&noticia_id=9675

Por Prensa