El passat divendres 30 de setembre, tingué lloc una de les cites més importants del curs del professorat de Religió: la celebració de l’enviament (missio canonica). Amb aquesta celebració, el Bisbe, en nom de l’Església de Mallorca, envia al professorat de Religió a desenvolupar el seu servei i la seva tasca als centres educatius de Mallorca. La celebració fou presidida pel Bisbe Sebastià Taltavull, Administrador Apostòlic de la Diòcesi de Mallorca, qui, abans de la celebració, es va trobar amb el professorat de Religió. Aquests li explicaren de primera mà la situació viscuda aquests darrers mesos, sobretot per part del professorat de l’escola pública: una considerable retallada per part de l’administració.

En la celebració, que es va dur a terme al Col·legi Madre Alberta hi participà una part del professorat de Religió dels centres públics, així com professorat d’una vintena de centres concertats. El fil conductor de la celebració d’enguany fou el lema d’aquest curs de la Delegació d’Ensenyament: “L’esperança dóna color a la vida”.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CELEBRACIÓ_DE_L’ENVIAMENT_DEL_PROFESSORAT_DE_RELIGIÓ&&noticia_id=9373

Por Prensa