El CC Sagrat Cor – FECIB s’ha unit a les celebracions de l’Any Llull amb un acte centrat en el Llibre de les Bèsties. Des de fa alguns mesos els 160 alumnes de 5è i 6è d’EP han confeccionat cada un la màscara que ha elegit d’un dels personatges del llibre i a cada aula s’ha construit un caparrot d’un els personatges principals (el gall, el lleó, la guineu, l’elefant, el bou i el mateix Ramon Llull). Les màscares i caparrots els han creat amb la tècnica de cartró pedra.

L’horabaixa del passat 25 d’abril, tots els alumnes vestits d’un sol color adequat a la màscara que cada un ha creat o amb la desfressa completa del personatge s’han passejat per l’escola en forma de rua, recollint a tots els alumnes d’Educació Infantil i a la resta d’Educació Primària i els han conduït cap a un dels patis on ha tengut lloc una festa concert en honor a Ramon Llull.

A la festa concert, el cantautor mallorquí Rafa Ferrà i els músics Tolo Llompart i Antoni Montejano han interpretat, acompanyats a la flauta per 80 alumnes de 5è Educació Primària i les veus de la resta dels alumnes dues cançons dedicades a Ramon Llull.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CELEBRACIÓ_DEL_700è_ANIVERSARI_DE_RAMON_LLULL_EN_EL_COL·LEGI_SAGRAT_COR&&noticia_id=8912

Por Prensa