DIA: Dimecres 18 de maig de 2016
HORA: 20 h
LLOC: Catedral de Mallorca

La Catedral de Mallorca acollirà la presentació de dos llibres de l’Editorial BAC (Biblioteca de Autores Cristianos): Informe sobre la esperanza, de Mons. Gerhard-Ludwig Müller (Prefecte de la Congregació de la Doctrina de la Fe). I Pasión por el Amado (Biografía de Ramon Llull), de Mn. Teodor Suau.

La presentació comptarà amb la intervenció d’ambdós autors i la lectura poètica de fragments del Llibre d’Amic e Amat a càrrec de l’actriu Lina Mira.

Pasión por el Amado
Ramon Lull és per a moltes persones un perfecte desconegut. La seva enorme producció literària i la complexitat del seu pensament el converteixen sovint en algú excessivament allunyat de la vida normal de la gent d’avui. Segur que la lectura d’aquest llibre de Teodor Suau ajudarà a molts a acostar-se a Llull amb uns altres ulls i a tenir l’oportunitat de conèixer-lo millor en la dimensió que el converteix en allò que realment és i va voler ser per sobre de tot: l’amic de l’Amat, per l’amor del qual viatja, escriu, pateix, estudia, investiga, treballa i s’esforça més enllà del límit.

Informe sobre la esperanza
L’editorial Biblioteca d’Autors Cristians (BAC) també ha publicat el llibre ‘Informe sobre l’Esperança’. Es tracta d’un diàleg-entrevista entre el seu director, el sacerdot Carlos Granados, i el cardenal alemany Gerhard Müller, prefecte per a la Congregació de la Doctrina de la Fe.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_CARDENAL_MÜLLER_PRESENTA_EL_SEU_‘INFORME_SOBRE_L’ESPERANÇA’_A_LA_CATEDRAL&&noticia_id=8980

Por Prensa