Amb una eucaristia votiva a l’Esperit Sant presidida per l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, es donà per inaugurat el curs acadèmic del present any 2016-2017. La capella del Seminari Major fou el lloc escollit per a la celebració. El Centre d’Estudis Teològics de Mallorca (CETEM) i l’Institut Superior de Ciències Religioses (ISUCIR), amb la col·laboració del Seminari, organitzaren la missa i el posterior acte acadèmic. A ell assistí la majoria dels alumnes i una bona representació del professorat. Un any més es comptà amb la presència del rector de l’Ateneu Sant Pacià, Mn. Armand Puig i del Degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, Mn. Joan Planellas.

Acabada la missa fou el moment de donar lectura a la lliçó inaugural que enguany corregué a càrrec del director de l’ISUCIR, Dr. Jordi Gayà amb el títol: “La dimensió política de la renovació eclesial promoguda pel beat Ramon Llull”.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_CETEM_I_L’ISUCIR_COMENCEN_UN_NOU_CURS&&noticia_id=9389

Por Prensa