El Bisbe de Mallorca, Mons. Javier Salinas, presidí, a l’antiga església de sant Miquel de Campanet, la missa del sant Crist, al qual l’acompanyaren diverses preveres de la Diòcesi. El Sr. Bisbe portà la imatge del sant Crist en el darrer tram del seu recorregut. Després a la sortida i a l’esplanada saludà els feligresos.

El diumenge de Rams té lloc la pujada de sant Crist de sant Miquel des de l’antiga església del segle XIII a l’església parroquial. La pujada del sant Crist es converteix amb un dels actes més viscuts de la Setmana Santa a Campanet on el sant Crist rep de mans del Batle la vara de la batlia, ocupant durant tots aquests dies el càrrec de batle major del poble, fet que ve d’antic. El Sant Crist presideix el poble fins al dimarts de Pasqua, en què el poble en comitiva torna la imatge al lloc on descansa tot l’any.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_SANT_CRIST_DE_CAMPANET_JA_ÉS_A_L’ANTIGA_ESGLÉSIA_DE_LA_LOCALITAT&&noticia_id=8847

Por Prensa