El passat dijous 20 d’octubre, els equips de pastoral dels onze col·legis diocesans (Sant Josep Obrer, Sant Pere, Sant Antoni Abat, La Immaculada, Santa Maria, Bisbe Verger, Montision, Escola de música de Sant Josep Obrer, Corpus Christi, Fra Joan Ballester i Santa Magdalena Sofia) es varen reunir a aquest darrer per tal de treballar qüestions comunes. Es va iniciar la trobada amb un moment de pregària comunitària i tot seguit es va passar a programar i distribuir la reflexió del matí que es realitza a 5è i 6è de Primària; també parlaren de la tasca a desenvolupar durant els temps litúrgics d’Advent i Nadal així com la presentació de Bones Pràctiques en pastoral que posa de manifest la necessitat d’establir xarxes vives de col·laboració i treball en equip.

Aquesta ha estat la primera de les quatre trobades anuals que tenen els equips de pastoral dels col·legis de la Diòcesi de Mallorca on es va fent camí cap a la transmissió d’allò que viuen, per tal d’afavorir un creixement autònom en l’alumnat a partir de l’opció que es transmet des de l’Evangeli. La trobada va comptar amb la presència de Mn. Miquel Gual, Delegat General per a l’Educació i d’Antoni Seguí, Delegat d’Ensenyament del Bisbat de Mallorca.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ELS_EQUIPS_DE_PASTORAL_DELS_COL·LEGIS_DIOCESANS_MARQUEN_CRITERIS_COMUNS_&&noticia_id=9411

Por Prensa