Aquest dissabte un gran nombre de persones voluntàries de les diferents Càritas Parroquials han col·laborat a l’anomenada Operació Quilo, organitzada pel Rotary Club Mallorca a diversos comerços de l’illa i que consisteix en la recollida de productes de primera necessitat (d’higiene i alimentació) per a donar suport a les famílies i persones que diferents entitats socials acompanyen.
Des de Càritas Mallorca volen agrair la participació dels Grups d’Acció Social que han estat als diferents supermercats fent sensibilització i a tots aquells que han realitzat el transport dels productes recollits als Centres de Distribució d’Aliments o a les parròquies. Agrair també la bona resposta de les comunitats parroquials, ja que cada any es compta amb l’ajuda de diferents grups com joves de confirmació, agrupaments escoltes, nins i joves d’esplai, etc. Per últim, gràcies al Rotary Club de Mallorca per l’organització d’aquesta iniciativa solidària, així com als comerços que cada any se sumen a aquesta activitat solidària i a, sobretot, a totes les persones que dissabte varen voler compartir els seus bens amb altres i feren la donació dels productes.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ÈXIT_DE_PARTICIPACIÓ_DE_PERSONES_VOLUNTÀRIES_A_L’OPERACIÓ_QUILO_ORGANITZADA_PEL_ROTARY_CLUB_MALLORCA&&noticia_id=9379

Por Prensa