“Ramon Llull, 700 anys de missió” és el títol de l’exposició tot just inaugurada al Palazzo de la Cancelleria de Roma, organitzada pel Bisbat de Mallorca i que ha comptat amb la presencia de les principals autoritats religioses i civils. Encapçalats per l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, un grup de 40 persones s’han desplaçat a la ciutat italiana per visitar la nova exposició, que romandrà oberta fins al 20 de novembre. Mons. Jordi Gayà Estelrich ha estat l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural, que ha repassat els set segles de missió del missioner mallorquí més universal.

Avui matí la delegació mallorquina desplaçada a Roma per a l’ocasió ha assistit a l’audiència general dels dimecres que el Papa Francesc ofereix a la Plaça de Sant Pere. Mn. Gabriel Ramis, postulador de la Causa de Canonització; Xelo Huertas, Presidenta del Parlament de les illes; Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca i Josep Claverol, Director General de Relacions Institucionals del Govern han saludat personalment el Pontífex i li han traslladat el seu interès per la figura de Ramon Llull. El Papa Francesc, a la vegada, ha demostrat el seu coneixement a damunt el missioner mallorquí i el seu interès perquè la causa de canonització arribi a bon port en breu.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=INAUGURADA_L’EXPOSICIÓ_“RAMON_LLULL,_700_ANYS_DE_MISSIӔ_A_ROMA&&noticia_id=9345

Por Prensa