Noticia de la Diócesis de Mallorca

L’ADMINISTRADOR APOSTÒLIC ES REUNEIX AMB ELS PREVERES DELS ARXIPRESTATS

Gestión parroquial online

Prendre el pols a la Diòcesi i conèixer de primera mà els reptes, inquietuds i projectes dels sacerdots. Aquest és l’objectiu de les trobades que l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, està realitzant als arxiprestats de l’illa. En concret, ha visitat ja els arxiprestats de Palma 1, Ponent, Sóller i es Pla i s’ha reunit amb els preveres, religiosos i diaques de cada zona.

Les trobades s’emmarquen en l’interès que el Bisbe Administrador Apostòlic va expressar tot d’una després de la seva arribada a Mallorca per conèixer tots els capellans i tenir un contacte personal amb ells. Aquest encontre s’ha traduït en un moment llarg de reunió de treball, on tots exposen els seus projectes, com viuen, amb quin ànim es troben i com va el funcionament les parròquies: “Tot plegat ajuda a crear un clima de confiança, necessari en aquesta gran família que és el presbiteri”, afirmà Mons. Taltavul.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=L’ADMINISTRADOR_APOSTÒLIC_ES_REUNEIX_AMB_ELS_PREVERES_DELS_ARXIPRESTATS&&noticia_id=9425