La Parròquia de Sant Llorenç de Selva es va trasladar el passat dissabte 27 de febrer a la Jerusalem de fa 2.000 anys de la mà dels membres de la Confraria Nostra Senyora de la Soledat de Palma. Els confrares es posaren en la pell de Jesucrist, Judes, Maria Magdalena i Ponç Pilat, entre d’altres personatges, per representar el famós musical Jesucristo Superstar, que narra els darrers quatre dies de la vida de Jesucrist a la terra fins a la seva mort.

La representació va comptar amb una escenografia molt cuidada, una impactant il·luminació i diverses càmeres que projectaven en directe sobre una pantalla gegant tota l’acció. D’aquesta manera el musical es va poder seguir amb tot detall des de tots els punts del temple. I els nombrosos espectadors que ompliren l’església pogueren vibrar amb escenes com l’entrada de Jesús a Jerusalem o palpar el seu patiment a l’hort de Getsemaní i al Calvari.
L’escenificació d’aquest musical ha estat un dels actes que ha programat la Unitat Pastoral de la Mare de Déu per a aquesta Quaresma com a un moment més de preparació per a la celebració de la Passió del Senyor i la Pasqua. A més dels residents a Selva, hi han assistit també els membres de les altres parròquies que conformen aquesta Unitat: Inca, Lloseta, Selva, Caimari, Mancor i Biniamar. L’entrada ha estat gratuïta però els assistents han pogut aportar voluntàriament un donatiu que la Confraria de la Soledat entregarà a les Agustines Germanes de l’Empar per ajudar-les a finançar els seus projectes d’acollida a joves.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LA_PARRÒQUIA_DE_SELVA_ACULL_LA_REPRESENTACIÓ_DEL_MUSICAL_‘JESUCRISTO_SUPERSTAR’&&noticia_id=8733

Por Prensa