L’Agrupació de parròquies de la Mare de Déu ha recollit fons per dues entitats que ajuden als refugiats de Síria. La iniciativa va néixer de les notícies rebudes des de fa mesos davant les quals els voluntaris de Càritas de les parròquies de la zona del Raiguer volgueren col·laborar-hi per pal·liar les dificultats en què es troben aquestes víctimes de la guerra de Síria. L’almoina quaresmal de les comunitats es va convertir en un simpàtic sorteig d’un lot pasqual i el benefici de la venda de paperetes serà per a Càritas i Creu Roja, a parts iguals.

S’han recollit 7.012 €, distribuïts a les dues entitats benefiques i amb capacitat per arribar a les perifèries i fronteres del conflicte bèl·lic. Hi han col·laborat multitud de persones, comerços, col·legis concertats i públics i entitats, com ara els Rotaris d’Inca i l’Ajuntament de Selva.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=LES_PARRÒQUIES_DE_L’AGRUPACIÓ_DE_LA_MARE_DE_DÉU,_AMB_ELS_REFUGIATS_DE_SÍRIA&&noticia_id=10010

Por Prensa