El passat divendres 11 de març, l’associació de mares i pares del Col·legi Arcàngel Sant Rafel va organitzat la XI edició d’un mercadet solidari a favor d’un projecte de Mans Unides a Karnataka (Índia). L’activitat comprèn la recollida d’objectes, joguines, llibres, artesanies, roba usada, xuxes, coques, begudes, berenars… per tal que després es puguin comprar i amb el resultat de la venda fer l’aportació a Mans Unides.

Les mares i pares recullen els objectes, els seleccionen, els arreglen, confeccionen artesanies, preparen berenars, que després es vendran en el pati de l’escola. Els punts de venda són atesos per mares o pares i per alumnes de Secundària que s’apunten com a voluntaris per col·laborar-hi.
Aquest any s’han recollit 1.474 euros que seran entregats íntegrament a la Delegació de Mans Unides de Mallorca.

L’AMIPA sensibilitza també els comerços i professionals de la zona per tal que s’adhereixin al projecte aportant objectes o serveis que després seran rifats al llarg de les 2 hores de l’activitat.

El Col·legi Arcàngel Sant Rafel de Palma, en el projecte educatiu de centre, concreta l’objectiu de sensibilitzar els alumnes i tota la comunitat educativa davant el problema de la fam i de la injustícia en la distribució de la riquesa al món.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MERCADET_SOLIDARI_A_FAVOR_D’UN_PROJECTE_DE_FORMACIÓ_A_KARNATAKA_(ÍNDIA)&&noticia_id=8785

Por Prensa