Entre els més de 1.000 sacerdots enviats pel Papa Francesc com a Missioners de la Misericòrdia el passat Dimecres de Cendra al Vaticà, trobam el sacerdot mallorquí Antoni Vadell Ferrer, Vicari Episcopal per a l’Evangelització i rector de la Unitat Pastoral de la Mare de Déu, a la zona del Raiguer.

El Dimecres de Cendra, el Papa Francesc realitzà l’enviament de més de mil sacerdots com a Missioners de la Misericòrdia que durant aquest Any Jubilar podran absoldre els pecats reservats a la Seu Apostòlica. En la celebració a la Basílica de Sant Pere de Roma varen participar uns 700 sacerdots, entre els quals es trobava Mn. Antoni Vadell, tot i que en total seran 1.071 els qui portaran la misericòrdia i el perdó de Déu per tot el món.

El dimarts anterior varen tenir una trobada amb el Papa Francesc que els va insistir com exercir aquesta missió: “El Missioner de la Misericòrdia ha de ser testimoni de la proximitat de Déu i de la seva manera d’estimar; ha d’expressar la maternitat de l’Església en el perdó de Déu; servir humilment com a canal de la misericòrdia de Déu; per parlar del preciós sagrament de la Reconciliació: La nostra esquena ha de ser l’esquena de Jesús”.

L’11 d’abril de 2015 el Papa Francesc signava la butlla de convocació del Jubileu Extraordinari de la Misericòrdia, Misericordiae Vultus, en la qual feia públic que: «Durant la Quaresma d’aquest Any Sant tenc la intenció d’enviar els Missioners de la misericòrdia. Seran un signe de la sol·licitud materna de l’Església pel Poble de Déu, perquè entri en profunditat en la riquesa d’aquest misteri tan fonamental per a la fe. Seran sacerdots als quals donaré l’autoritat de perdonar també els pecats que estan reservats a la Seu Apostòlica, perquè es faci evident l’amplitud del seu mandat. Seran, sobretot, signe viu de com el Pare acull tots aquells que estan a la recerca del seu perdó. Seran missioners de la misericòrdia perquè seran els artífexs davant tots d’una trobada carregat d’humanitat, font d’alliberament, ric de responsabilitat, per superar els obstacles i reprendre la vida nova del Baptisme».

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=MN._ANTONI_VADELL_ÉS_NOMENAT_‘MISSIONER_DE_LA_MISERICÒRDIA’_PEL_PAPA_FRANCESC&&noticia_id=8725

Por Prensa