Davant l’atac terrorista en un mercat de Nadal al centre de Berlín, el Bisbe Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, en nom propi, del clergat i de tota la comunitat catòlica de Mallorca, vol manifestar el seu condol als familiars de les dotze persones que han mort víctimes d’aquest atemptat i fer arribar el suport i solidaritat als nombrosos ferits i les seves famílies, sigui quina sigui la seva procedència.

També ens unim al dolor de la comunitat alemanya resident a la nostra illa, a la vegada que feim arribar els mateixos sentiments de fraternitat i la comunió en la pregària a l’arxidiòcesi de Berlín i al seu arquebisbe Mons. Heiner Koch.

Convid a que la pregària que junts dirigim a Déu Pare misericordiós per les víctimes i els ferits, com també el suport als seus familiars, sigui el gest humanitari que ens apropi i faci arribar a tots el consol de la pau que ens ve de la fe en Crist Ressuscitat, consol que humilment demanem per a tots amb insistència. A la pregària hi ajuntam el nostre compromís de treballar per eradicar tota violència i construir una societat en pau.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=NOTA_DEL_BISBE_ADMINISTRADOR_DE_MALLORCA_DAVANT_L’ATEMPTAT_A_BERLIN&&noticia_id=9569

Por Prensa