El passat dia 19 de maig, la professora del centre de Muro, Aina Sans, va mostrar a tots els alumnes, des d’Educació Infantil fins a 4t d’ESO, la seva experiència com a voluntària en una escola d’un barri marginal del Perú. Després el 23 de maig, els alumnes de Secundària varen compartir amb els seus professors un vídeo sobre els efectes negatius que la fabricació de determinats tipus de roba provoca sobre el medi natural i sobre la població d’alguns països.

Aquestes activitats han conduït a la celebració d’un berenar solidari per a tots els alumnes i professors i d’una recollida de roba destinada a la fundació Deixalles. A més, els alumnes de 3r d’ESO varen oferir un concert solidari al pati de l’escola al qual hi assistiren tots els alumnes de l’escola. El berenar es va celebrar el 27 de maig i ha estat possible gràcies a la implicació de mares d’alumnes, a la feinada que han fet els alumnes de 3r i de 1r d’ESO i els professors del centre així com també a la col·laboració del forn de Can Paco. La campanya de recollida de roba acabarà a principis del mes de juny.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=SETMANA_SOLIDÀRIA_A_SANT_FRANCESC_D’ASSÍS_DE_SA_POBLA&&noticia_id=9023

Por Prensa