Arribat el mes de novembre, Càritas Diocesana de Mallorca posa en marxa la Campanya del Rebost 2016, una campanya de recollida de productes per a cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i higiene, que vol ser una crida a la solidaritat i al compartir. Aquesta campanya va dirigida principalment a les escoles que cada any col·laboren, emperò cada vegada són més les empresses, associacions i centres cívics que s’uneixen a aquesta iniciativa.

Missatge de la campanya

Enguany la recollida està emmarcada al missatge de la campanya institucional “CRIDATS A SER COMUNITAT”, que ens convida a aprendre a viure en comú a la mateixa casa, que és la Terra. Tal vegada una persona tota sola no pot aconseguir molts de canvis per canviar el món, però si ens ajuntam tots i totes podem arribar més lluny. “T’animes a compartir? Entre tots i totes aportam” posa l’accent en el valor de compartir els nostres bens, el que cada un/a té, per poc que sigui. L’aportació de cada un/a ens ajuda a construir una comunitat més solidària, a la qual tothom hi té cabuda i a la que tenim cura del que li passa a les persones que viuen al meu costat.

Com es pot col·laborar

Ja és el segon any que proposam dues formes de col·laborar:

Amb productes bàsics d’alimentació, productes d’higiene i neteja de la llar. Vos pregam que, a ser possible, no inclogueu pasta i llegums seques, ja que encara tenim excedent d’anteriors campanyes.

Amb una aportació econòmica per a la compra d’aquests productes (CAIXA COLONYA DE POLLENÇA – ES67 2056 0004 41 4218000173 -Concepte: REBOST). Aquest aportació econòmica serveix per a poder donar suport a les famílies i persones amb la compra d’altres productes que necessitin que no ens arriben per les donacions en espècie i a fer un millor ús dels recursos.

Tots els productes es distribueixen als diferents punts de repartiment de Càritas (a les parròquies o als Centres de Distribució d’Aliments – CDA) on es poden beneficiar les famílies i persones ateses pels diferents Grups d’Acció Social de Mallorca.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=T’ANIMES_A_COMPARTIR?_ENTRE_TOTS_I_TOTES_APORTAM&&noticia_id=9495

Por Prensa