“Valents amb l’esperit: Envia’m!” És el lema de la trobada organitzada per les delegacions de Pastoral Vocacional, Catequesi i el Seminari de Mallorca. Joves i catequistes es trobaran a Petra el proper 6 de maig on compartiran una jornada formativa i de trobada, en el context de la 54a Jornada Mundial d’Oració per les Vocacions.

DIA: Diumenge 6 de maig de 2017
LLOC: Teatre Municipal es Quarter (Petra)
HORA: 17 h

A les 17:30 h es començaria amb una conferència de Mn. Bruno Bérchez, delegat de Pastoral Juvenil de Barcelona, titulada “Com ajudar a plantejar-se i acompanyar la vocació dels infants i joves”.

A partir de les 18:50 h, i simultàniament, es realitzaran dues activitats interessants: Un taller vocacional dirigit per Mn. Bruno destinat a ajudar els joves a descubrir la seva vocació i donar-li resposta. I una xerrada del Bisbe Administrador Apostòlic, Mons. Sebastià Taltavull amb el lema “El catequista, un deixeble missioner per al segle XXI”.

A les 20:30 h se celebrarà l’Eucaristia a la Parròquia de Petra, presidida pel Bisbe Sebastià. La jornada acabarà amb un sopar a la plaça de l’Església.

Inscripcions:
secretariageneral@bisbatdemallorca.com
971213100 ext. 133

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=“VALENTS_AMB_L’ESPERIT”:_TROBADA_DE_CATEQUISTES_I_JOVES_DE_PASTORAL_VOCACIONAL&&noticia_id=9932

Por Prensa