Amb el lema “Respectam la creació”, s’han reunit a Sencelles els alumnes de 6è de Primària dels 12 centres de la Caritat de Mallorca amb els seus tutors i altres professors. Han treballat al llarg del curs el problema del mal que feim al planeta, les conseqüències que se’n deriven i la necessitat urgent de donar-li resposta. La carta Laudato Siidel Papa Francesc ha acompanyat la reflexió i l’estudi al llarg del curs. En la mesura de les seves possibilitats, els alumnes han fet el seu compromís de cuidar el planeta i de cuidar la vida que hi habita.
La celebració de l’Eucaristia a la Parròquia de Sencelles, als peus de la Beata Francinaina, presidida pel P. Miquel Mascaró, ha estat un càntic d’acció de gràcies per la bellesa de la creació i un fort compromís per mantenir l’harmonia que Déu volgué donar a l’univers creat.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=360_ALUMNES_DE_6È_DE_PRIMÀRIA_DELS_COL·LEGIS_DE_LA_CARITAT,_REUNITS_A_SENCELLES&&noticia_id=9876

Por Prensa