5.070,17 €. És la quantitat recaptada per la Delegació de Missions amb la campanya solidària de Nadal “Mari Pepis”. Es tractava de l’exposició i venda a l’Església de Sant Antoniet de pepes exclusives fetes a mà que serviran per finançar un projecte de l’escola Toni Real Vicens d’El Milagro (Trujillo – Perú). La destinació de l’ajuda, que es preveia per a projectes infantils de Mallorca Missionera a països del Tercer Món, va ser proposada per l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull arran de la seva visita a Perú el passat mes de desembre. Allà va poder conèixer de primera mà la tasca que les Franciscanes Filles de la Misericòrdia realitzen en una de les zones més empobrides de Trujillo.

Es tracta d’un centre escolar per a nins i joves sense escolaritzar que treballen, ells i/o els seus pares, en la segregació de residus sòlids, en les edats de 3 a 18 anys, al ‘basural’ d’El Milagro, zona d’extrema pobresa i alt risc.

La mostra es composava de 400 pepes, totes diferents. Han estat elaborades per diverses voluntàries, entre elles les religioses del Monestir de Santa Clara i les Germanes de la Caritat de Vilafranca.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=5.000_EUROS_A_L’ESCOLA_TONI_REAL_VICENS_DEL_MILAGRO_(PERÚ)&&noticia_id=9621

Por Prensa