La Parròquia ciutadana de Santa Catalina Thomàs celebrà, el passat diumenge 2 d’abril, el 70 aniversari d´ordenació i de vida sacerdotal de Mn. Rafel Prohens Monserrat. La seva ordenació de prevere fou dia 23 de març de 1947 a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), i dos dies després, coincidint amb la solemnitat de l’Anunciació del Senyor celebrà la missa nova al poble de Felanitx, d’on és natural. Per donar gràcies a Déu, Mn. Rafel presidí una solemne concelebració eucarística a les dotze del migdia.
A l’homilia, després de comentar les Lectures de la Paraula de Déu del cinquè diumenge de Quaresma, va fer un petit resum de la seva vida ministerial. Just abans de la benedicció final, la Parròquia l’obsequià amb una bella icona de la Mare de Déu amb l’Infant Jesús a dins el seu cor, que representa el misteri de l’Encarnació del Fill de Déu. Acabada la missa, tots els feels foren convidats a compartir un gustós aperitiu.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=70_ANIVERSARI_D’ORDENACIÓ_SACERDOTAL&&noticia_id=9894

Por Prensa