Els Misioners dels Sagrats Cors celebren els 75 anys de l’arribada del primer missioner a l’Argentina. El 3 de maig de 1941 baixava del Vaixell després de setmanes entre el cel i la mar blava i posava els peus al port de Buenos Aires el P. Jaume Allès Pons, de Ferrerias (Menorca). Ell es va avançar per preparar la primera Fundació a Amèrica Llatina al Seminari de la nova Diòcesis de Río IV, Còrdova. El P. Jaume Allès es dedicà a la Missió, vivia al Bisbat, però tenia predicació de novenes, exercicis, missions per a totes les parròquies i als convents de religioses de tota la Diòcesi.

75 anys després, i 30 anys després de deixar el Seminari i la Parròquia dels Sagrats Cors de Río IV, han tornat a les arrels. Organizaren amb el bisbe actual Mons. Adolfo Uriona i el Rector del Seminari fer una ‘pelegrinació’. I ens feren presents sis Pares (un argentí, un mallorquí, un navarrès i tres rwandesos), set estudiants de Teologia, rwandesos i camerunesos. I 12 missioners laics de la Fundació Concòrdia i de Misions MSSCC – Procura.

Va ser una gran experiència missionera amb celebracions a la Parròquia el divendres del Cor de Jesús i el dissabte dels Sagrats Cors. El diumenge celebraren les Misses al Seminari, Parròquia i capelles veïnades. I el dilluns al Seminari, Eucaristia presidida per el Bisbe A. Uriona. Es va beneir una ceràmica com a record.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=75_ANYS_DELS_MISSIONERS_DELS_SAGRATS_CORS_A_ARGENTINA&&noticia_id=9151

Por Prensa