La direcció dels magatzems, Antònia Jaume Femenías, ha optat per utilitzar la partida econòmica del detall nadalenc per ajudar als qui més ho necessiten, realitzant així tres donacions a entitats mallorquines: Sonrisa Médica, Mallorca Sense Fam i Caritas Llucmajor. «Amb aquest donatiu volen ajudar a les famílies que passen grans dificultats en aquests moments, amb l’objectiu d’aportar-los en la mesura de lo possible la pau i l’alegria que desitgen».

Cáritas Llucmajor és la mà caritativa de la Comunitat de Cristians de Llucmajor i s’Estanyol. Aquest grup de voluntaris de la parròquia treballa per la justícia, la igualtat i l’atenció a persones en risc d’exclusió social a Llucmajor.

El donatiu fou recollit per Mn. Eugeni Rodríguez, rector de la Parròquia de Sant Miquel de Llucmajor i Sra. Margalida Artigues, responsable del grup de Caritas de la parròquia.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=ALMACENES_FEMENIAS_ES_FA_SOLIDARI_AMB_CARITAS_LLUCMAJOR&&noticia_id=9585

Por Prensa