El passat dissabte, 20 de febrer, agents de pastoral juvenil i catequesi de parròquies de Mallorca peregrinaren a Lluc amb un doble objectiu: comtemplar la misericòrdia infinita de Déu, i reflexionar sobre els principis que ha de tenir una incipient plataforma de pastoral juvenil ‘Effetà’. El que se cerca amb la nova plataforma és una feina en xarxa que faci possible un acompanyament dels agents de pastoral juvenil per part del Bisbat, i unir forces en el repte d’anunciar l’Evangeli als adolescents i joves.

L’equip va començar el dia resant Laudes al nou oratori obert a Caimari. Després camí cap a la Porta Santa oberta a Lluc, intercalant estones de silenci, diàleg i lectura de la ‘Carta al pelegrí’ que les Delegacions de Catequesi i de Litúrgia han publicat recentment amb motiu de l’Any Jubilar de la misericòrdia. Després de l’esperada entrada per la Porta Santa, el grup va compartir el dinar i un moment per aportar opinions sobre els fonaments bàsics que haurà de tenir aquesta nova plataforma.

Els deu participants d’aquesta activitat organitzada per la Delegació del Laïcat pertanyen a diferents parròquies d’Inca, Lloseta, Campos, Colònia de Sant Jordi, arxiprestat del Pla i Palma.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CAMÍ_A_LLUC_PENSANT_LA_NOVA_PLATAFORMA_DE_PASTORAL_JUVENIL&&noticia_id=8745

Por Prensa