Noticia de la Diócesis de Mallorca

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE CRESPELLS PER ALS RECLUSOS DE LA PRESÓ DE PALMA

Gestión parroquial online

El Secretariat Diocesà de Pastoral Penitenciària organitza, un any més, una campanya de recollida de crespells que, en nom dels cristians de Mallorca, es fa arribar per Pasqua als reclusos a la Presó de Palma. Per a tal es demana la col·laboració en la campanya a tots aquells que s’hi vulguin sumar.

Segons fonts del Secretariat, voldrien que aquesta aportació “fos una ocasió per a sensibilitzar els cristians davant aquesta realitat de patiment d’unes persones que no han vengut d’un altre món, sinó que són dels nostres: veïns, conciutadans”. “Aquest gest és ben apreciat pels qui viuen, més ben dit, passen els dies a la presó. Per a ells, que experimenten sovint desconfiança, rebuig, menyspreu, etc. resulta confortant rebre aquesta mostra de proximitat, d’estima, o si més no, de comprensió, compassió. Tot plegat, actituds ben cristianes.” A la vegada, proposa a les comunitats aprofitar aquesta activitat per a “provocar una reflexió sobre la realitat que vivim i les mesures que es prenen”.

La recollida de crespells es farà a la Parròquia de Corpus Christi (Son Gotleu) el dissabte 26 de març de 9 a 11 h. A més, a la Parròquia de Verge de Montserrat es recolliran també crespells el Dijous i Divendres Sant de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CAMPANYA_DE_RECOLLIDA_DE_CRESPELLS_PER_ALS_RECLUSOS_DE_LA_PRESÓ_DE_PALMA&&noticia_id=8779