El Secretariat Diocesà de Pastoral Penitenciària organitza, un any més, una campanya de recollida de crespells que, en nom dels cristians de Mallorca, es fa arribar per Pasqua als reclusos a la Presó de Palma. Per a tal es demana la col·laboració en la campanya a tots aquells que s’hi vulguin sumar.

Segons fonts del Secretariat, voldrien que aquesta aportació “fos una ocasió per a sensibilitzar els cristians davant aquesta realitat de patiment d’unes persones que no han vengut d’un altre món, sinó que són dels nostres: veïns, conciutadans”. “Aquest gest és ben apreciat pels qui viuen, més ben dit, passen els dies a la presó. Per a ells, que experimenten sovint desconfiança, rebuig, menyspreu, etc. resulta confortant rebre aquesta mostra de proximitat, d’estima, o si més no, de comprensió, compassió. Tot plegat, actituds ben cristianes.” A la vegada, proposa a les comunitats aprofitar aquesta activitat per a “provocar una reflexió sobre la realitat que vivim i les mesures que es prenen”.

La recollida de crespells es farà a la Parròquia de Corpus Christi (Son Gotleu) el dissabte 26 de març de 9 a 11 h. A més, a la Parròquia de Verge de Montserrat es recolliran també crespells el Dijous i Divendres Sant de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CAMPANYA_DE_RECOLLIDA_DE_CRESPELLS_PER_ALS_RECLUSOS_DE_LA_PRESÓ_DE_PALMA&&noticia_id=8779

Por Prensa