Tota la xarxa mundial de Càritas se suma a la Jornada Internacional d’Oració i Sensibilització contra la Tracta de Persones, que, sota el lema “Una llum contra la tracta”, ha estat convocada per avui per la Santa Seu i diverses congregacions religioses, amb la qual es recorda, especialment, als infants que han estat víctimes de la tracta i es reflexionarà sobre com poder ajudar-los.
Amb aquest motiu, el president de Càritas Internationalis i arquebisbe de Manila, cardenal Luis Antonio Tagle, ha exhortat a la solidaritat amb les víctimes de la tracta. En una recent homilia ha recordat que “la misericòrdia de Jesús està a les famílies, les mares i els pares que perden als seus fills, a causa de la violència, la tracta d’éssers humans, les noves formes d’esclavitud, el segrest de nins, la prostitució i el negoci internacional del tràfic d’òrgans”.
El 8 de febrer és la festivitat de Santa Josefina Bakhita. Nascuda a la regió de Darfur, Sudan, al 1869, a l’edat de nou anys va ser venuda com a esclava. Quan finalment va ser alliberada, es va fer monja i va arribar a ser molt coneguda pel seu especial carisma i reputació de santa. Va ser canonitzada l’any 2000.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_LLANÇA_UNA_CONVIDADA_A_PREGAR_PER_LES_VÍCTIMES_DE_LA_TRACTA_DE_PERSONES&&noticia_id=9715

Por Prensa