Càritas Diocesana de Mallorca vol agrair a Mons. Javier Salinas la seva proximitat humana i la seva preocupació davant les diferents realitats de la pobresa i les conseqüències d’aquesta en les persones i famílies de la nostra diòcesi.
Volem destacar també, la confiança dipositada en l’equip directiu de Càritas Diocesana, en aquests més de tres anys en que ha estat al front de l’Església de Mallorca, i la promptitud per atendre i estar pendent de les necessitats que l’entitat pogués tenir.
D’altra banda, Càritas Diocesana li agraeix el seu interès i suport per impulsar les iniciatives sorgides en el si de l’organització i, particularment, la seva exhortació a la comunitat catòlica de Mallorca a tenir, en aquest any del Jubileu de la Misericòrdia, un gest de solidaritat envers les famílies i les persones que travessen dificultats per accedir al dret humà, bàsic i fonamental, de l’habitatge, amb la conseqüent creació d’un fons d’ajuda específic gestionat per Càritas.
Desitjam a D. Javier que la seva nova comesa a l’arxidiòcesi de València sigui molt fructífera, alhora que convidam al personal contractat i al voluntariat de Càritas Diocesana de Mallorca a la solemne missa estacional que D. Javier celebrarà com a comiat aquest dissabte, 10 de setembre a les 11 h, entorn de la càtedra que ha ocupat durant més de tres anys, en el temple major i primer de la nostra Església.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA:_AMB_MOTIU_DE_LA_RENÚNCIA_DE_MONS._JAVIER_SALINAS&&noticia_id=9255

Por Prensa