Càritas Diocesana de Mallorca reobrirà la Botiga Solidària de Santa Maria del Camí el proper diumenge dia 2 d’abril. Es torna a obrir aquest espai de sensibilització després d’un temps de reforma i canvi d’estil del local, situat a la Plaça Escola Can Capó, s/n del poble. Aquest dia, a partir de les 10 h, les portes de la botiga tornaran a obrir-se i es podrà realitzar una degustació de cafè i galetes de Comerç Just i a les 11 h es realitzarà l’acte oficial de reobertura.
A la botiga, que romandrà oberta cada diumenge de mercat de 10 h a 14 h, es podran trobar productes del Taller de Recuperació de Juguetes, del Taller de Reciclatge de Paper, roba de segona mà del projecte Tèxtil i alguns productes de Comerç Just. Amb la compra d’aquests productes, s’afavoreix un nou tipus d’economia, social i solidària, centrada en la persona. En el cas de les juguetes i els productes de paper, es possibilita que persones que estan en situació de vulnerabilitat social i que necessiten un procés de recuperació previ a una inserció laboral ho puguin fer a través dels tallers ocupacionals de Càritas. Pel que fa a la roba de segona mà, es possibilita la contractació de persones al Projecte Tèxtil que estan al programa d’inserció social de Càritas. Pel que fa als productes de Comerç Just, es dona suport a cooperatives d’agricultors i artesans de països del Sud que treballen d’acord a uns estàndards d’igualtat i dignitat.
La botiga solidària de Santa Maria forma part d’una xarxa de 10 botigues que Càritas Mallorca té en marxa per tal de donar alternatives i recolzar la reinserció laboral.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA_CONVIDA_A_LA_REOBERTURA_DE_LA_BOTIGA_SOLIDÀRIA_DE_SANTA_MARIA&&noticia_id=9840

Por Prensa