Ahir, dimecres dia 22 de juny, es va dur a terme la presentació i firma del Conveni de col·laboració entre Càritas Diocesana de Mallorca i la xarxa de supermercats Eroski de Mallorca que es realitzarà amb el suport del Rotary Club. A l’acte, celebrat al supermercat Eroski Center del Polígon de Son Valentí, assistiren Margalida Mª Riutort, Directora de Càritas Mallorca; Alfredo Herráez, Director d’Eroski a Balears; José Maria Pérez-Mangado, President del Club Rotary Palma Catedral i altres representants de les tres organitzacions.
Amb la col·locació del primer contenidor de recollida selectiva de roba, es firmà un acord per tal de arribar a situar 36 punts de recollida per al reciclatge i reutilització de roba de segona mà a diferents centres Eroski de l’illa.
Ja des de fa uns anys, Càritas Mallorca posà en marxa el Taller de Triatge de roba com a part del pla de formació per a la reinserció sociolaboral de persones amb dificultats. Aquest projecte vol impulsar una nova ECONOMIA, SOCIAL I SOLIDÀRIA, que posi a la persona al centre, i que possibiliti:
• La creació de llocs de feina ( per a dur a terme les recollides) i promoció dels processos d’inserció laboral.
• La cura del medi ambient
• Donar una resposta ètica al final de la vida útil de la roba.
• Promoure la solidaritat dins la nostra societat.
La roba recollida se selecciona i higienitza, distribuint-se a les diferents botigues solidàries de Càritas Mallorca i als punts de venta a algunes fires, a preus mòdics. A més a més, la roba també es posa a disposició de persones que així ho necessitin com a suport, de manera gratuïta (prèvia valoració de la treballadora Social).

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA_FIRMA_UN_CONVENI_DE_COL·LABORACIÓ_AMB_EROSKI_QUE_PROMOU_UNA_ECONOMIA_SOCIAL_I_SOLIDÀRIA&&noticia_id=9129

Por Prensa