Càritas Diocesana de Mallorca ha signat un conveni de col·laboració amb Petit Cuiner un projecte lúdico-formatiu, liderat per Joana Maria Buades. A la signatura hi han estat presents per part de Càritas Margalida M. Riutort, Directora de l’entitat i Laura Cadenas, Coordinadora del Programa de Formació, Ocupació i Intermediació.
Joana Maria Buades és pionera del projecte Petit Cuiner, que va dirigit principalment a infants, amb l’objectiu de treballar tradicions, costums, gastronomia i salut mitjançant la cuina i a través d’hàbits d’alimentació equilibrats i saludables.
Amb aquesta col·laboració, dóna l’oportunitat a Càritas d’utilitzar les seves instal·lacions amb unes condiciones favorables per a l’entitat, per tal de dur a terme una Formació de Cuina Professional dirigida a persones en situació d’atur, amb interessos d’especialitzar-se en la matèria i dedicar-se professionalment a l’hoteleria i restauració.
El curs, que constarà de 140 hores (80 teòriques i 60 pràctiques en empreses) començarà dia 13 de març, amb un total de 10 persones participants i es durà a terme de dilluns a dijous, amb la col·laboració desinteressada de quatre xefs de l’illa: Joan Porcel, Margalida Alemany, Marga Thomàs i Agabo Rullan.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA_I_PETIT_CUINER_SIGNEN_UN_CONVENI_DE_COL·LABORACIÓ_QUE_PERMETRÀ_REALITZAR_UN_CURS_DE_CUINA_PROFESSIONAL&&noticia_id=9797

Por Prensa