Noticia de la Diócesis de Mallorca

CÀRITAS MALLORCA PRESENTA LA 5a EDICIÓ DE MODA SOLIDÀRIA DE KOLUTÉ

Gestión parroquial online

Per cinquena temporada consecutiva, el taller de moda solidària Koluté, de Càritas Mallorca, presentarà la nova col·lecció de primavera i estiu en un acte públic que se celebrarà el proper divendres, dia 27, a la Plaça Major de Palma, a les 19 hores. L’acte de presentació d’aquest projecte de cooperació comptarà amb una ballada de Lindy Hop amb el trio de música Stephanova, la mostra de les peces de vestir i la seva comercialització a un espai de venda.

El Taller Koluté va néixer l’any 2012 i des de llavors ençà dóna suport a projectes d’infància de Càritas Senegal. Koluté, confiança en wolof —una de les llengües parlades a Senegal— dóna nom a un projecte capdavanter en la cooperació entre Càritas Senegal i Càritas Mallorca. Es tracta d’un taller de moda i confecció amb teles africanes dutes de Senegal i amb disseny europeu que són treballades per mans de sastres senegalesos vinguts a Mallorca a la recerca d’un futur millor per ells i les seves famílies que han quedat allà.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA_PRESENTA_LA_5A_EDICIÓ_DE_MODA_SOLIDÀRIA_DE_KOLUTÉ&&noticia_id=8995