Per cinquena temporada consecutiva, el taller de moda solidària Koluté, de Càritas Mallorca, presentarà la nova col·lecció de primavera i estiu en un acte públic que se celebrarà el proper divendres, dia 27, a la Plaça Major de Palma, a les 19 hores. L’acte de presentació d’aquest projecte de cooperació comptarà amb una ballada de Lindy Hop amb el trio de música Stephanova, la mostra de les peces de vestir i la seva comercialització a un espai de venda.

El Taller Koluté va néixer l’any 2012 i des de llavors ençà dóna suport a projectes d’infància de Càritas Senegal. Koluté, confiança en wolof —una de les llengües parlades a Senegal— dóna nom a un projecte capdavanter en la cooperació entre Càritas Senegal i Càritas Mallorca. Es tracta d’un taller de moda i confecció amb teles africanes dutes de Senegal i amb disseny europeu que són treballades per mans de sastres senegalesos vinguts a Mallorca a la recerca d’un futur millor per ells i les seves famílies que han quedat allà.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA_PRESENTA_LA_5A_EDICIÓ_DE_MODA_SOLIDÀRIA_DE_KOLUTÉ&&noticia_id=8995

Por Prensa