Càritas Mallorca s’adhereix a la convocatòria a favor de l’acollida a migrants i refugiats que ha fet el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM) per al proper dissabte dia 18 de febrer. Des del MEGM, després de conèixer d’aprop la situació de les persones migrants i refugiades que arriben a Europa creien necessària una mobilització social per tal d’anunciar als governants que “ja n’hi ha prou de polítiques de fronteres tancades i de maltractament a les persones que fugen de la guerra, la fam i d’altres situacions insostenibles”.
Per això el Moviment s’ha adherit a la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” de la Plataforma amb el mateix nom que té per lema “Volem Acollir”, per fer extensible la seva crida a Mallorca, i donar visibilitat a la sensibilització del poble de Mallorca respecte a la política d’acollida de persones migrants.
Amb aquest objectiu s’ha organitzat una manifestació a favor de les persones migrades i refugiades, el proper dissabte 18 de febrer a Palma.
Càritas Mallorca, en consonància amb les diferents denúncies que s’han fet des de la xarxa intraeclesial “Migrants amb Drets” ( Càritas, CONFER, Justícia i Pau) reclama que els governs es comprometin a fer polítiques migratòries que respectin la vida, la integritat personal i els Drets Humans. És hora de que demanem als governants una política de fronteres basada en principis humanitaris i capaç de garantir vies d’accés segures a les persones que fugen de la misèria i la violència que assoleix els seus països.
Per això, Càritas Mallorca fa una crida a tots els agents de Càritas (voluntaris, professionals, preveres i religiosos) i a tota la ciutadania a trobar-se a la Plaça Major a les 18.30 h i unir-se a aquest crit de “VOLEM ACOLLIR”.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CÀRITAS_MALLORCA_S’ADHEREIX_A_LA_MANIFESTACIÓ_DE_DIA_18_DE_FEBRER_“A_MALLORCA_TAMBÉ_VOLEM_ACOLLIR”&&noticia_id=9737

Por Prensa