DIA: Dissabte 4 de febrer
HORA: 11 h
LLOC: Sencelles

Amb motiu de la festa de la Presentació del Senyor, l’Església celebra la Jornada Mundial de la Vida Consagrada. A Mallorca es commemorarà dia 4 de febrer a les 11 h a Sencelles. La primera part de la celebració serà al convent de la Caritat, on reposen les despulles de la Beata Francinaina Cirer. Després es farà la processó de les candeles cap a la parròquia, on se celebrarà l’Eucaristia que presidirà l’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

S’hi faran presents nombrosos religiosos i religioses de diferents congregacions. Segons els organitzadors, la diada és «un bon motiu per aprofundir i recordar el misteri de la vocació».

La festa de la Presentació del Senyor se celebra tradicionalment el 2 de febrer. Forma part de les grans festes de l’Església que tenen el seu origen en l’Orient cristià i que se celebra 40 dies després de Nadal. A mitjan segle V es fa menció d’una processó amb espelmes el 2 de febrer, prenent de cada vegada més relleu la benedicció de les mateixes. A causa d’aquesta benedicció, la festa pren el nom de «candelària».

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CELEBRACIÓ_DE_LA_JORNADA_DE_LA_VIDA_CONSAGRADA_A_MALLORCA&&noticia_id=9657

Por Prensa