Aquest any 2016 s’ha commemorat el 10è aniversari de la coronació de la bella imatge de la Immaculada de la Parròquia. La senzilla corona de dotze estrelles, que ara ha fet 10 anys es posà al cap de la Mare de Déu, era el signe visible i l’expressió palpable d’una corona espiritual i d’una corona de caritat amb els més desfavorits, que tota la comunitat parroquial havia treballat intensament al llarg de tot un any. Ara, coincidint amb la solemnitat de la Immaculada Concepció de Maria, dia 8 de desembre, es va clausurar l´any commemoratiu. Per fer-ho, a totes les misses es llançaren 12 propostes de vida cristiana, una per cada estrella, amb l´objectiu de renovar la brillantor d´aquella corona espiritual.

Està previst escometre aquesta engrescadora tasca, des del 8 de desembre de 2016 fins el 8 de desembre de 2017. Tot al llarg d´aquest període s´aniran oferint recursos i orientacions concretes per tal de traduir en la pràctica cada una de les 12 propostes, que van des de millorar la qualitat cristiana de la vida tant personal com familiar, fins al compromís de treballar per a la transformació de la societat, posant-la més en sintonia amb els criteris de l´Evangeli.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CLOENDA_DEL_10è_ANIVERSARI_DE_LA_CORONACIÓ_DE_LAMARE_DE_DÉU:_12_ESTRELLES_/_12_PROPOSTES&&noticia_id=9553

Por Prensa