El passat dia 18 de febrer va tenir lloc a la parròquia de Mancor de la Vall l’actuació dels “Vermells de la Seu”. Animaren la celebració eucarística, presidida per Mn. Antoni Vadell, Rector de la Unitat de Pastoral de la Mare de Déu, i a continuació oferiren un concert.

La formació, d’ençà del novembre de l’any 2000, està dirigida per Antoni J. Salvà, amb alumnes dels col·legis Sant Josep Obrer i Corpus Christi, a partir de 8 anys i que han iniciat la seva formació musical a l’Escola de Música de Sant Josep Obrer. Actualment en formen part 63 cantaires.

El concert s’emmarcà en el programa que duen a terme amb el nom de ‘Sons de Barri’, programa que va néixer com a proposta per arribar la música a tots els nins i joves del barri de Son Gotleu, de la mà del seu director, Antoni J. Salvà, juntament amb tot l’equip de professors i directors corals de l’Escola de Música Sant Josep Obrer, i amb la coordinació conjunta amb l’Ajuntament de Palma i la Plataforma Educativa que hi ha al mateix barri.

L’objectiu de l’activitat no és més que educar a través de la música, la qual és l’eix fonamental per impartir uns valors importants i necessaris per a qualsevol societat (treball en grup, èxit col·lectiu a partir de l’esforç individual i conjunt, disciplina, compromís, respecte, unió, tolerància, diversitat, etc.)

El programa que desenvoluparen fou molt aplaudit pels assistents que ompliren l’església del poble. Al final es recolliren aportacions voluntàries per tal de col·laborar econòmicament a la tasca tan meritòria que es duu a terme.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CONCERT_DELS_“VERMELLS_DE_LA_SEU”_A_MANCOR_DE_LA_VALL&&noticia_id=9751

Por Prensa