El passat dissabte 25 de febrer a Pina es varen reunir els diaques, els candidats i les seves famílies amb el Bisbe Administrador Apostòlic, Mons. Sebastià Taltavull. Una intensa i emotiva xerrada va servir per explicar els trets d’un diaca: Aspirar a ser servidor, estar disponible, obert a la sorpresa, ser humil de cor i una persona d’oració amb família. Així, D. Sebastià va afirmar que “el diaca ho és en tots els àmbits de la seva vida”. Va donar importància també a la dona com a acompanyant d’aquesta vocació, on ella també ha de tenir una sòlida base cristiana amb una bona formació i ser conscient de la vocació del seu home.

Després, tots junts, varen celebrar l’Eucaristia i la trobada va acabar amb el dinar de germanor. Hi varen assistir també l’encarregat del diaconat, Mn. Antoni Vera; el director espiritual Mn. Antoni Riutort i l’encarregat dels estudis dels candidats i diaques, Mn. Tomeu Villalonga.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=TROBADA_FAMILIAR_DELS_DIAQUES_AMB_MONS._TALTAVULL&&noticia_id=9753

Por Prensa