Música per meditar i connectar amb la pau interior, composada i dirigida per Luís López i interpretada per PUSTINIA QUARTET: Quim Ollé (Flauta travessera); Stanislav Stepanek (violí); Montse Vallvé (viola) i Anna costa (cello).

Malaria 40 organitza aquest concert per recaptar fons que destinarà íntegrament a ajudar els infants i famílies més pobres de Madagascar. L’objectiu és que rebin atenció sanitària per combatre la malària i altres malalties mortals. L’entitat, creada per una família de Castelldefels, que tenen quatre filles adoptades de Madagascar, col·labora des de fa anys amb els trenta-dos dispensaris que gestionen de les Filles de la Caritat a Madagascar. També promou projectes de educació amb beques d’estudi i de desenvolupament social amb la construcció de pous d’aigua potable.

L’illa de Madagascar té una extraordinària fauna i uns paisatges de postal, però la falta d’importància geoestratègica la manté en l’oblit. La meitat de la població pateix malnutrició crònica (té la quarta taxa més alta del món), i al sud del país, el 80 per cent és extremadament pobre. Molts nins i nines no tenen accés ni a un plat d’arròs al dia. Un drama humà agreujat pels efectes devastadors d’El Niño, que ha provocat la sequera més gran dels darrers 35 anys i la conseqüent pèrdua de les collites.

Link del concert recent a Barcelona:
https://www.youtube.com/watch?v=4sxOtxaCEdw

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CONCERT_SOLIDARI_“FLORES_DE_PAZ”_PER_A_MADAGASCAR&&noticia_id=9956

Por Prensa