Els religiosos i religioses de les tres illes balears es reuniren el passat dissabte 29 d’octubre a la Basílica de Sant Francesc per a una nova assemblea de CONFER Regional. El lloc triat per a l’ocasió era obligat en l’Any dedicat a redescobrir la figura de Ramon Llull en el 700 aniversari de la seva mort. L’Administrador Apostòlic de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull va acompanyar durant tota la jornada els religiosos, tot descobrint que la vida religiosa “a Mallorca, és un món molt ric on, cadascú des del seu carisma, treballen per al bé de l’Església”. Va ser acompanyat pel Bisbe d’Eivissa-Formentera, Mons. Vicente Juan Segura.

Després de l’Assemblea els participants es varen traslladar al Monestir de Cura, on va tenir lloc la celebració de la Santa Missa. De retorn cap a Palma es va visitar el Santuari de Gràcia, on va tenir lloc una pregària mariana.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=CONFER_REGIONAL_ES_REUNEIX_A_LA_BASÍLICA_DE_SANT_FRANCESC&&noticia_id=9435

Por Prensa