Pares, nins i catequistes de les parròquies de la Unitat Pastoral de les Badies de Palma i Llucmajor gaudiren d’una jornada de diversió i formació el passat 1 d’abril a la Porciúncula. 200 persones es reuniren durant tot el matí per participar de dinàmiques grupals dirigides pel grup de confirmació de la Unitat, el professor Jaume Almendro i el seu grup.

Així, mentre els nins descobrien a través de dinàmiques i jocs el significat profund de la Setmana Santa, els pares treballaren temes de formació amb dues xerrades. Una dirigida pel P. Jordi Llompart, TOR, sobre els valors cristians i una altra a càrrec de Josep Ramis, entorn a l’educació cristiana dels fills. La jornada de formació acabà amb unes paraules del rector, Mn. Jaume Estela.

Acte seguit començà la celebració de la Paraula, en la qual els nins participaren activament amb els cants, pregàries i lectures. Amb un dinar de germanor es posà punt i final a la jornada de germanor.

Cal destacar que els preveres de les parròquies que formen la Unitat es reuneixen cada dissabte a la Porciúncula per programar les activitats parroquials.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=DIADA_DE_GERMANOR_DE_LA_UNITAT_DE_PASTORAL_DE_LES_BADIES_DE_PALMA_I_LLUCMAJOR&&noticia_id=9882

Por Prensa