El Bisbat de Mallorca i Air Europa han presentat aquest matí l’avió de l’aerolínia retolat amb el nom de Ramon Llull, un Airbus 330 amb matrícula EC-LVL, que operarà rutes internacionals.

Amb aquest avió, l’aerolínia ha volgut sumar-se a la commemoració del 700 aniversari de la mort del beat mallorquí i contribuir a la difusió del seu missatge i dels valors que promulgava.

La presentació de l’avió Ramon Llull s’emmarca en l’acord de col·laboració signat a finals del passat any entre Mons. Xavier Salinas, Bisbe de Mallorca, i el director de marketing i vendes d’Air Europa, Imanol Pérez, amb l’objectiu de divulgar la figura universal de Ramon Llull i transmetre a la societat la importància tant de la seva persona com del seu testimoni.

El Bisbe de Mallorca ha descobert el nom del beat mallorquí al fusellatge de l’Airbus 330, en un acte celebrat a l’hangar de Globalia a l’aeroport de Son Sant Joan, i han ressaltat la importància d’aquest personatge universal que va ser un apassionat viatger.

Per la seva banda, i en aplicació de l’acord esmentat anteriorment, Air Europa ha projectat també en els seus vols nacionals i internacionals un vídeo donant a conèixer la figura i els llocs lul·lians per excel·lència de Mallorca, i ha donat a conèixer la seva transcendència en la història del pensament universal en la seva revista.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_BISBAT_DE_MALLORCA_I_AIR_EUROPA_PRESENTEN_L’AVIÓ_DE_L’AEROLÍNIA_AMB_EL_NOM_DE_RAMON_LLULL&&noticia_id=9146

Por Prensa