Amb aquestes paraules Mons. Sebastià Taltavull ha expressat el seu interès per a conèixer l’acció de lluita contra la pobresa de Càritas Mallorca i començar a posar cara i nom a les persones que hi treballen dia a dia. Juntament amb el Delegat General, Mn. Antoni Vera i acompanyat per la Comissió Permanent, avui ha visitat l’espai de la Fundació Joana Barceló, que gestiona Càritas, coneixent així el treball que fa allà l’equip de Formació, Orientació i Intermediació.

Mons. Taltavull s’ha interessat per la tasca del voluntariat i ha pogut saludar el grup d’alumnes que actualment està cursant el Curs Bàsic d’Atenció al Client i Tècniques de Venda, així com un dels voluntaris que participa al projecte.

També ha conegut els participants del projecte de moda solidària Koluté, que li han explicat el procés que realitzen per a la confecció de la roba d’aquest projecte que sorgeix de la confiança teixida al llarg dels anys entre Càritas Senegal i Càritas Mallorca.

Finalment ha mantingut una breu reunió amb la Comissió Permanent (formada per l’Equip Directiu i les coordinadores dels diferents programes) on ha escoltat amb atenció les principals prioritats de Càritas per aquest curs, valorant la feina que l’entitat duu a terme i encoratjant-los a viure la tasca des de la mirada de Jesús, una mirada de drets que posa la persona en el centre.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_BISBE_SEBASTIÀ_TALTAVULL_FA_LA_PRIMERA_VISITA_A_CÀRITAS_MALLORCA_COM_A_ADMINISTRADOR_APOSTÒLIC&&noticia_id=9271

Por Prensa