Amb el lema “Por una economia que sirva y no que gobierne”, la Parròquia de Portals acollirà una jornada de formació dirigida per l’economista Enrique Lluch. A la trobada, dividida en tres ponències al llarg de dissabte 14 de maig, es farà una anàlisi del model econòmic des de la Doctrina Social de l’Església i es proposaran canvis en les prioritats econòmiques per fer una economia més humana.

Hi haurà possibilitat de dinar, a benefici de Casa Vida Perú (10 €).

Autor del conegut llibre Una economia que mata, Enrique Lluch Frechina és doctor en Ciències Econòmiques i llicenciat per la Universitat de València, llicenciat en dret per la UNED, batxiller en teologia per l’institut teològic de Múrcia, màster en comunitats Europees pel ICADE i màster és direcció d’empreses per la càmera de comerç de València. Actualment exerceix com a professor d’Economia a la Universitat Cardenal Herrera CEU de València.

HORARI DE LA JORNADA

10 h
1a ponència: Funciona bé la nostra economia?
Una anàlisi des de la Doctrina Social de l’Església

12 h
2a ponència:
Canviar les prioritats econòmiques per fer una economia més humana

16 h
Fòrum: Una economia parroquial i personal al servei de les persones.

Fuente original: http://www.agenciabaleria.com/200-ampliar_noticia.php?idioma=cat&&desc=EL_PROFESSOR_D’ECONOMIA_ENRIQUE_LLUCH_OFERIRÀ_UNA_JORNADA_DE_FORMACIÓ_A_LA_PARRÒQUIA_DE_PORTALS&&noticia_id=8851

Por Prensa